- Πράσινη τεχνολογία με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα
- Ελάχιστη κατανάλωση νερού (4 % σε σχέση με το έδαφος, 60% σε σχέση με την υδροπονία).
- Ελάχιστη κατανάλωση θρεπτικών (40 – 60 % σε σχέση με την υδροπονία).
- Άριστη οξυγόνωση των ριζών - Μεγιστοποίηση αποδόσεων.
- Ελαχιστοποίηση ασθενειών-Μηδενική χρήση φυτοφαρμάκων
- Οικολογικά ασφαλής μέθοδος και απόλυτα φυσικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους.
- Παράγει υγιεινά προϊόντα μοναδικής ποιότητας και γεύσης.